Gott Nytt År!

Hejsan allesammans & gott nytt år på er!
 
31 December och nyårsafton. Jag avslutar året med en försovning så jag inte kom ut till stallet förrän 10.00 istället för 9.00 som var den planerade tiden. Glömde visst sätta alarmet igår kväll, äh, tyckte mamma kunde ha väckt mig när hon gick upp, haha! Det blev inget kaos trots detta i alla fall så det var väl tur det. Cilla fick lite äpplen och morötter i hagen, mest för att hon är söt och för att jag skulle hålla henne på avstånd medan jag fyllde ett av hennes hönät. Hon blir så klängig annars. Hästarna får gå in tidigare idag ut i fall något pucko skulle få för sig att börja skjuta raketer innan det ens har blivit mörkt. Finns många av dem tyvärr. Om någon undrar om jag är emot raketer/smällare? Jag tycker att det kan vara jättefint med alla färger på himlen och det är OK så länge det inte är i ett område med djur... men, det är det till stor del så ja, jag är väl emot det för att vara rakt på sak.
 
Mitt nyår kommer firas här hemma med några vänner till familjen, inklusive Emelie. Jag tycker personligen att det är väldigt skönt att bara vara hemma & ta det lugnt vid sådana här tillfällen. Folk blir så hysteriska och det ska hittas fest, en nyårskyss och en nyårsklänning som glittrar så man blir blind. Det är självklart inget fel med det, det är säkert hur kul som helst & om allt är planerat och klart i förväg skulle jag visst kunna gå med på det jag också. Men, just idag känner jag att jag hellre är hemma och myser med en av mina närmsta, underbara vänner.
We♥it
Nu ska det plockas fram lite kläder, smycken och bestämmas frisyr på något vänster. Se vad mycket jag ska fixa mig trots att jag inte ska på någon fest! Jag kan ju försöka se lite presentabel ut i alla fall, tycker ni inte? Men, innan mission impossible ska jag ut till Cilla igen och fixa hennes hage & pussa på henne en extra gång så hon inte blir rädd om det smäller ute (det är ju bra för samvetet i alla falla!).
 
Ha en underbar kväll & natt! Happy new yeeeear, happy new yeeeear, may we all haaaaave
Diary | | En kommentar |

Gym Girl

Cilla testar bogskyddet. Haha, hon ser ut som ett gymfreak! "Nya träningströjan b*tches" ~ Lucilla
Diary | | Kommentera |

Hello, it's me

Hej på er. Jag hamnade visst här framför min skruttiga dator. Hittills har jag hunnit göra lite sysslor här hemma, så som städat mitt rum och putsat upp mitt träns och ridskor. Jag tog hem tränset och alla putsgrejer eftersom det är för kallt att låta läder vara blött/fuktigt i stallet. Nu är allt skinande rent och jag ska om en liten stund ta tag i Cillas benreflexer också.
 
Imorgon är det sista dagen på 2015. Som alltid säger jag att tiden har gått så himla fort. Nöjt kan jag titta tillbaka på året med ett leende. Jag har varit med om massa roliga upplevelser, allt från roliga kompiskvällar och lyckade prov till Falsterbo och tävlingar. Jag har nått mina mål för året, både i skolan och gällande Cilla. Cilla & jag har haft ett helt fantastiskt tävlingsår med riktigt bra prestationer och målet att rida Lätt B i både hoppning och dressyr går att bocka av. Nästa år är målet på nästa nivå - Lätt A. Både jag som ryttare och Cilla har utvecklats ordentligt under årets gång. I början av året hoppade Cilla platt och ansträngde sig inte i onödan... det gör hon väl inte nu heller i och för sig, haha, men nu är det en helt annan sak. Nu, bara under de senaste månaderna, hoppar vi felfria Lätt B, enstaka hinder på 120 och Cilla kan byta galopp - inte optimalt kanske men vi är på god väg. Det känns som om vi kan gå in i 2016 med gott samvete utan något som ligger och gnager. Vi är stenredo!
 
Haha, ja ni, nog med babbel. Jag kan knappt få ihop en sammanhängande text längre, hehe, bäst att sluta innan det går åt skogen. Hur som helst, reflexerna tvättar inte sig själva, ha det gott!
 
Diary | | En kommentar |
Upp