Fjoll-Cilla | Snart Påsklov!

Hellu❤️

Installerat mig i sängen efter en helt vanlig tisdag. Två lektioner, var med Jennifer en stund efter skolan, var med Alex en stund efter Jennifer, hehe, sen hämtade pappa mig. Tja, det har inte hänt något special direkt. Förutom att det började hagla som in i jag vet inte vad på eftermiddagen, haha. Seriöst himlen öppnade sig. Kul och gå i det där...

Lera & vattenpölar var inte riktigt Cillas grej idag. Hon var verkligen fjollig. Det var som om hon gick på glas eller något. Tur att det är bäst underlag just där vi skulle galoppera. Körde intervaller 3x4. Alltså 3 min galopp & 1 min skritt 4 gånger...men ni kanske förstod det...ja.

Hur som helst, jag är just nu i akut behov av hudhela, en Alyose-produkt som enligt mig fungerar helt fantastiskt på sår & mugg. Cilla hade ju så lite mugg i vänsterfram's karled. Bara en prick i början. Sen hade jag på fotbot, en annan A-produkt då, och då sa det bara BAM och så blev det rena rama katastrofen (överdriver. Nu mera är det ett sår, och nu kan man kalla det för mugg. Detta gick alltså på två dagar. Kände mig inte direkt hypad över detta. Stackars Cilla, tror hon har ont för hon är himla kinkig när jag är där och ska tvätta och ha mig.


Jaa, allt kan ju inte flyta på bra inom alla kategorier i livet. Men, men, nu ska jag sova. Imorgon är det sista dagen innan påsklov. WOOOPA!

Diary | | Kommentera |
Upp