Fjoll-Cilla | Snart Påsklov!

Hellu❤️

Installerat mig i sängen efter en helt vanlig tisdag. Två lektioner, var med Jennifer en stund efter skolan, var med Alex en stund efter Jennifer, hehe, sen hämtade pappa mig. Tja, det har inte hänt något special direkt. Förutom att det började hagla som in i jag vet inte vad på eftermiddagen, haha. Seriöst himlen öppnade sig. Kul och gå i det där...

Lera & vattenpölar var inte riktigt Cillas grej idag. Hon var verkligen fjollig. Det var som om hon gick på glas eller något. Tur att det är bäst underlag just där vi skulle galoppera. Körde intervaller 3x4. Alltså 3 min galopp & 1 min skritt 4 gånger...men ni kanske förstod det...ja.

Hur som helst, jag är just nu i akut behov av hudhela, en Alyose-produkt som enligt mig fungerar helt fantastiskt på sår & mugg. Cilla hade ju så lite mugg i vänsterfram's karled. Bara en prick i början. Sen hade jag på fotbot, en annan A-produkt då, och då sa det bara BAM och så blev det rena rama katastrofen (överdriver. Nu mera är det ett sår, och nu kan man kalla det för mugg. Detta gick alltså på två dagar. Kände mig inte direkt hypad över detta. Stackars Cilla, tror hon har ont för hon är himla kinkig när jag är där och ska tvätta och ha mig.


Jaa, allt kan ju inte flyta på bra inom alla kategorier i livet. Men, men, nu ska jag sova. Imorgon är det sista dagen innan påsklov. WOOOPA!

Diary | | Kommentera |

Grey Mist


Tänk vad mycket han lärt mig gamla farbrorn. Kungen❤️
Diary | | En kommentar |

Åsneponny

Tjeeena, en lagom trött Flisa här. Imorse mellan 4.00 till alarmet gick 8.00 vaknade från & till och hade panik över det muntliga nationella provet i svenska som skulle göras idag. Nu är jag så lättad att jag skulle kunna flyga seriöst. Det kommer vara så skönt att kunna känna sig lugn när resten av klassen gör  sina och tänka "jag har gjort mitt". Så SKÖNT. Nu hoppas jag bara på ett bra resultat...vilket det kanske inte blir då jag kände mig som den nervösaste & flummigaste i världen. Men Jaja... Det visar sig.

Idag har jag fått hälsa på de nya fårbäbisar. Som ni kanske såg i förra inlägget så var de ju helt underbart söta.  Nu väntar vi på att nästa bäbis/bäbisar ska komma. Just nu är det nämligen en tacka & en häst som väntar, hihi. Det kommer vara bäbisar överallt!

Cilla fick skritta idag. Imorgon är det intervaller på schemat. Hon var väldigt pigg idag så får se hur hon är imorgon. Haha, vågar jag föreställa mig? Tur att vi ska galoppera mycket.Var det en häst eller åsna jag hade? För söt är hon min ängel.

Nu är det sovdags. Skojade bara, det är lyssna på ASBRA musik-dags. Godnatt från miiiig❤️Diary | | Kommentera |
Upp