Tävlingsdag

Hej & Godkväll alla läsare!

För inte alls länge sedan åkte min fina pojkvän härifrån & jag ska nu avnjuta lite ostkrokar & jordnötter.

Det blev ju en tripp till Ludvika idag för lite dressyr. Jag, den mest otaggade personen i universum, och Cilla lyckades trots en stel ryttare skrapa ihop 65,0% vilket räckte till en tredje placering. Så himla roligt. Jag är verkligen jättenöjd. Laget kom också trea men tyvärr, tyvärr räckte det inte till placering idag. Det seriöst pissregnade hela dagen i och allt blev bara blött & jobbigt. Såna tävlingsdagar är inte direkt top notch, men, men. Det gick ju bra ändå.Min fina prinsessa.

Sen får vi absolut inte glömma att det faktiskt är Morsdag idag! Då ska jag passa på och hylla min Goa mamma som skjutsar, mockar, hjälper till och precis ALLT som en perfekt mamma gör. Utan min mamma skulle till exempel dagens tävling, alla träningar & långa dagar i stallet inte vara möjligt. Så ett extra stort grattis på mors dag min älskade & bästa mamma!Lite bortskämd blev hon ju faktiskt!
Diary | | Kommentera |

Treårstest & tävlingsfix

Hej bloggen.
Det skriker frånvaro här och det beror på att min dag har sett ut såhär;

Klockan 9.10 ungefär anlände jag till Hyttan imorse för att rida, duscha & putsa. Fick proffshjälp av Alicia förstås. Cilla tänkte jag skulle ridas lite smått och förberedas inför morgondagen. Vi var väldigt osams ett tag så det känns ju bra...NOT. Men, men, så är det ibland, jag kan inte styra över hennes humör och vice versa.

Sen, när hon var klar, var det bara att byta om, käka, packa in Gossip i transporten och åka till Högbo för treårstestet. Jag fick vara en extra hand idag och det var väldigt spännande och lärorikt att vara med trots det förjäkliga vädret.
Hon är bra snygg Gossip!

Vid 18.30-tiden var vi hemma i hyttan igen och då blev Cilla knoppad. Min gulliga mamma har packat & fixat allt det som jag inte har gjort idag, väldigt glad över henne kan jag lova!

Nu ska det bli sååå skönt att få sova. Jag känner mig inte alls taggad på att tävla & känslan är inte bra. Väckarklockan står på 5.30 & jag startar som nummer tre - alltså tredje ekipaget från tävlingens början. Men, jag ska göra mitt bästa & vill inte Cilla vara med imorgon så FINE, då får det vara så då. Vi får helt enkelt vara snyggast, haha, för det är hon faktiskt min lilla ponnyskrutt.


Godnatt finisar, önska mig lycka till imorgon!
Diary | | Kommentera |

Hemmis igenis

Dressyrträningen gick lite sisådär. Får hoppas på bättre känsla på söndag.

Grejer är ihopplockade inför imorgon då jag ska med Alicia på treårstest i Högbo. Så det blir tidig uppstigning imorgon så jag hinner fixa Cilla.

Nu blir det lite fredagsmys innan jag ska nana för idag.

Diary | | Kommentera |
Upp