Time to ride!

Diary | | Kommentera |

Hoppträning

God kväll allesammans!
 
Idag har jag varit och hoppat Cilla i Åsebo och det gick faktiskt över förväntan. I och med att Cilla går på gräs och dessutom sover ute vissa nätter i veckorna blir hon lätt lite slö i kolan så att säga. Men, hon var helt okej idag. Åtminstone själva banhoppningen. Uppvärmningen var kanske inte så party, men som sagt - hon är lite "grästrött". Vi fick som sagt hoppa bana och även omhoppning för den som ville och det ville jag. Tar med mig hem idag att jag måste rida mer med ytterhjälperna och hålla igång galoppen ur kurvor. Man blir väldigt förslappad när man inte hoppat på länge, och min sits är enligt mig inget att skryta om alltså. Hjälp, jag har glömt bort hur man hoppar häst!
 
Skämt åsido. Imorgon ska jag rida ut med Alicia och det är detta sommarlovs höjdpunkt då vi inte ridit tillsammans på jag vet inte hur länge. Det ska bli så kul! Sedan ska vi styra kosan mot Borlänge för att handla lite nödvändigheter till våra älskade fyrbenta.
 
 
Nu ska jag krypa till kojs för idag och se fram emot morgondagens ridtur med världens bästa kusin♥
 
God natt med er!
Diary | | Kommentera |

Avbrott

God kväll kära vänner! Jag är nedbäddad i mitt paradis (sängen) och ska alldeles snart till och sova. Jag hade tänkt att försöka komma upp i skaplig tid imorgon så jag hinner utföra lite ärenden mitt på dagen. Har sovit lite för lite de senaste två nätterna. Det blev en spontan övernattning hos Jennifer från igår till idag till exempel så ja, vi somnade ju inte klockan 20.00 precis. Men kul hade vi, haha!

När vi vaknade idag så tog vi bussen, hon hoppade av vid sitt jobb & jag fortsatte hemåt för att åka ut till Cilla. Idag trimmade jag lite uppe på volten såhär dagen före hoppträning. Det värsta som finns angående ridning är att behöva avbryta sitt ridpass, att inte kunna genomföra det man planerat. Idag var orsaken till det BROMSJÄV**R som var som plåster i både ansiktet på mig och stackars Cilla. Jag fick ändå ut det jag ville av det oplanerat korta ridpasset vilket var en mjuk och hyfsar följsam häst. Men mycket irriterande. Förhoppningsvis ska det bli fler resor till ridhuset i sommar...

Hur som helst, nu är det dags att nana kudden så GOD NATT mer er!

Två mycket bra människor❤️

Diary | | Kommentera |
Upp