25.02.2018

Födelsedagshelg
 

Det var ett riktigt nöje att få vakna av att solen som sken in mellan persiennbladen en halvtimme tidigare innan alarmet tjöt. Eftersom det blev väldigt sent i gårkväll så var det en liten hjälp på traven att komma upp ur sängen idag. En utav mina barndomsvänner fyller två decennier idag, så jag och Jempa firade henne igår med tacomiddag, en flaska skumpa och sedan utgång på kvällen - därav de sena timmarna. Hon fick sig ett par nya örhängen av märket MOOD i födelsedagspresent. Jag sade till expediten att jag ville att hon skulle se ut som en riktig tjugoårig kvinna så då blev det ett par stilrena silverörhängen med alldeles lagom med bling, eftersom Fridis gillar lite sådant. Vid tolvslaget sjöng vi för fulla halsar för den nyblivna "icke längre tonåringen".
 
Idag for jag, min kärlek och föräldrar till Örebro för nästa födelsedagsfirande. Denna gång för min storasyster som fyller 24 imorgon. Vi tar ut firanden i en dags förväg här verkar det som. Själva firandet gick ut på att hon fick bestämma vad vi skulle göra under dagen, så vi strosade in på en delikatessmässa. Den ägde rum på Conventum i Örebro, och wow vad godis det fanns. Jag kände mig som en riktig gormuet när jag strosade runt bland alla ostar och chokladpraliner i alla dess olika färger och former. Med lite nya smakerfarenheter gick vi sedan ned på staden och åt tillsammans på en sushirestaurang, vilken jag inte kommer ihåg namnet på. Mycket gott och mycket trevligt. Självklart fågelholkade jag halva vägen hem mot den bästa axeln i världen efter en dag med alldeles för lite sömn som underlag.
 
 

 
Trots att det är systeryster som fyller år imorgon så var det jag som fick en för tidig födelsedagspresent av henne idag. Ett par riktigt schyssta byxor från STOCKH LM som jag kikat lite på sedan en tid tillbaka. Men, jag får inte använda dem fören jag fyllt vilket är om en och en halv vecka ungefär. Jag måste ju glömma bort vad det är till dess...hehe. Jag har i alla fall en väldigt snäll syster.
Här avrundar jag nu, för jag måste springa till Konsum innan det blir mörkt ute. Det är bra tur att jag har affären ligger bara några femitio meter bort. Sedan blir det att gotta sig på osten som köptes på mässan!
Diary | | Kommentera |
Upp