Grey Mist

Okänd härstamning.
 
Misty är en D-ponny, f. 1996, som också stått på ridskolan väldigt länge. Jag kan bara säga att det här är den bästa ridskoleponnyn som finns. Han gör alltid sitt bästa och är så otroligt snäll. Jag tror han aldrig hittat på något dumt under sadeln under den tiden jag varit i Åsebo, det vill säga 8 år.

Misty var min favorit länge "i mina yngre dagar" (det låter som om jag är jättegammal!) och jag har fått både tränat & tävlat ihop. Vi har tävlat upp till L:C tillsammans. En pigg och glad herre trots sin ålder. Han är en av de som har hjälpt mig en stor del under min utveckling. Man känner sig trygg på honom. Det är framförallt på honom jag vågar hoppa de lite högre höjderna. Bästa hästen & en grym läromästare!

 

| | Kommentera |

Lisa-Marie

D-ponny

♥ 2005 - † 2013

Januari 2012 fick Alicia hem Lisa-Marie "Lisa". En väldigt känslig ung dam. Hon och Alicia tävlade upp till lätt A. Jag fick rida henne lite ibland, som när Alicia var upptagen eller dylikt. 

Sen kom allt det tråkiga. Lisa hade haft korsförlamning några år tidigare och i början av sommaren(2013) fick hon tre anfall med väldigt kort mellanrum. Det visade sig att hon hade en ärftlig muskelsjukdom och det var därför hon hade så himla ont. I slutet fick jag rida henne ganska mycket. Tyckte så himla mycket om den här tjejen. Mycket speciell och så himla go. Innan hon blev sjuk fick jag vara med på en dressyrträning och det var så himla kul! Jag ljuger om jag säger att hon inte är den vackraste ponny jag någonsin sett.

 

 

Den 9 oktober 2013 fick finaste Lisa somna in. Saknar henne väldigt mycket, men jag är glad att jag fick lära känna henne på den korta tiden. Vila i frid himlens finaste ängel

| | Kommentera |

Åbackens Imperial

New Forest
f. 2002
e. Gondoljär RNF
C-ponny
 
 
Imper, Impepimpe, Pimpis, Ponnyprinsen osv. Vart ska jag börja? När min och Pärlans resa tog slut började min och Impers väldigt snabbt, för det var honom min tränare slängde upp mig på. Jag tänkte först "What? Nej inte han" att det inte riktigt skulle bli någonting där. Men herregudars vad fel man kan ha. Imper är den ponnyn som fick min att verkligen tycka om att tävla. Trots att han inte alltid var den roligaste. Vi har tävlat upp till L:A och hösten 2013 tävlade vi i Mountain Horse-cup semifinalen, samtidigt som SM gick. Han är väldigt speciell, väldigt bekväm, beskrivs som en otroligt seg ponny, och om man inte är helt på alerten slår han på tvärtnit. Han är absolut ingen lätt ponny när man kräver något av honom. Han har lärt mig så otroligt mycket. Kommer aldrig kunna förklara min kärlek till honom. 2 år fick vi tillsammans. Älskade ponny.
 

Tänk vad roligt man kan ha, och hur mycket man kan åstakomma på en ridskoleponny!

| | Kommentera |
Upp